ÖPPETTIDER: Sön-Mån 11-23 Tis-Tor 11-24 Fre 11-01 Lör 12-01

LUNCH


Vecka 8. 19 - 23 februari 11.00 – 14.00

Alla rätter 99:-

Inkluderar smör, bröd, salladsbuffé, kaffe, te och dryck

Måndag

Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis

Cheddargratinerad pangasius med bladspenat och kräftstjärtar, kokt potatis

Tisdag

Fläsklägg med rotmos och tre sorters senap

Kycklingspett Teriyaki med stekta glasnudlar och grönsaker

Onsdag

Viltfärsbiff med bacon- och champinjonsås, kokt potatis

Smörstekt kungsflundra med gräslökssås och räkor, kokt potatis

Torsdag

Stekt fläsk med gratinerad blomkål och kokt potatis

Friterad rödspätta med rökt laxröra och kokt potatis

Fredag

Hamburgare Black Angus med ost och pommes frites

Pocherad torskrygg med skirat smör och pepparrot, kokt potatis

Fredagens grillrätt
”Steak minute”, bearnaisesås, grillad tomat & pommes frites 139 kr

Alltid på menyn

Dagens Pasta 99:-
Salladsbuffé 64:-

Avhämtning 99:-