ÖPPETTIDER: Mån 11-23 Tis-Tor 11-24 Fre 11-01 Lör 12-01 Sön 12-23

LUNCH


Vecka 46. 12 - 16 november 11.00 – 14.00

Alla rätter 105:-

Inkluderar smör, bröd, salladsbuffé, kaffe, te och dryck

Måndag

Bräck kassler med mimosasallad och stekt potatis

Inbakad torskfilé med ansjovis- och dragonmajonnäs, kokt potatis

Tisdag

Fläsklägg med rotmos och tre sorters senap

Tandoorikyckling med mynta- och honungsyoghurt, basmatiris

Onsdag

Lammfärsbiff med skysås, vitlökssmör, brytbönor och kokt potatis

Smörstekt kungsflundra med dill- och citronsås, svart kaviar och kokt potatis

Torsdag

Raggmunk med stekt fläsk och lingon

Panerad rödspätta med rosépepparcrème & kräftstjärtar, kokt potatis

Fredag

Hamburgare Black Angus med ost och pommes frites

Pocherad torskrygg med skirat smör, pepparrot, räkor & kokt potatis

Fredagens grillrätt
”Steak minute”, bearnaisesås, grillad tomat & pommes frites 145 kr

Alltid på menyn

Dagens Pasta 105:-
Salladsbuffé 70:-

Avhämtning 105:-