ÖPPETTIDER: Mån 11-23 Tis-Tor 11-24 Fre 11-01 Lör 12-01 Sön 12-23

LUNCH


Vecka 8. 18 - 22 feb 11.00 – 14.00

Alla rätter 105:-

Inkluderar smör, bröd, salladsbuffé, kaffe, te och dryck

Måndag

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Inbakad torskfilé med ansjovis- och dragonmajonnäs, kokt potatis

Tisdag

Fläsklägg med rotmos och tre sorters senap

Teriyaki kyckling med stekta glasnudlar och grönsaker

Onsdag

Stekt fläsk med lättstuvad bladspenat och kokt potatis

Sprödbakad rödspätta med skagenröra och kokt potatis

Torsdag

Lammköttbullar med tomat, vitlök och örter, klyftpotatis

Lättpanerad kungsflundra med citronsmörsås, kräftstjärtar och kokt potatis

Fredag

Schnitzel med rödvinssås, ärtor och pommes frites

Torskrygg Grenoble och kokt potatis (rödbetor, kapris, skirat smör)

Fredagens grillrätt
Lövbiff med bearnaisesås, grillad tomat & pommes frites 145 kr

Alltid på menyn

Dagens Pasta 105:-
Salladsbuffé 70:-

Avhämtning 105:-