ÖPPETTIDER: Mån 11-23 Tis-Fre 11-01 Lör 12-01 Sön 12-23

MENY

Jubileumsmenyn

Fish & Chips med sallad och remouladesås 130 kr
Biff Rydberg Oxfilé, potatis, senapsgrädde, gul lök och äggula 230 kr
Friterad Camembert med friterad persilja och hjortronsylt 87 kr

Smakbiten

Lammkorv med aioli 50 kr
Pimientos de padron 45 kr
Friterad halloumi & tryffelhonung 50 kr
Friterad blomkål & chipotlemayo 45 kr

Brunchtallrik - Söndagar 12-15

Prinskorv, bacon, ägg, stekt potatis, grillad tomat, vita bönor & bröd 99 kr

Smårätter och förrätter

Pommes frites med aioli 50 kr
Skål med oliver 40 kr
Charkplanka med kökets utvalda charkuterier, bröd och tapenade 125 kr
Ostplanka med fikonmarmelad & Bretonkex
Brillat savarin, Morbier & Fourme D'ambert
99 kr
Croque Monsieur ostgratinerad toast med Blacky skinka, tomat och Dijonsenap 120 kr

Pubrätter

Fisk- och skaldjursgryta smaksatt med limeblad, saffran, cayennepeppar och crème fraiche
Räkor, musslor, en kräfta och bröd
175 kr
Baconburgare på högrev & bringa med lagrad cheddar, aioli, sallad, och pommes 199 kr
Halloumiburgare med bröd, sallad, tomat- och basilikacrème och pommes 165 kr

A la carte

Sotad tonfisk Morot, pak choy, kimchi, sugar snaps, paprika & ingefära
Sötpotatis & wasabivréme
255 kr
Entrecote med haricots verts, grillad tomat, tryffelsmör & pommes frites 295 kr

Dessert

Glass med chokladsås 40 kr
Tryffel från Small Island Chocolate & Coffee´s butik 25 kr

Se även ”tavlan” eller fråga personalen om kockens tips.