ÖPPETTIDER: Mån 11-23 Tis-Tor 11-24 Fre 11-01 Lör 12-01 Sön 12-23

MENY

Barsnacks

Pommes
med aioli eller tryffelmajonnäs
60
Friterad halloumi
med tryffelhonung
60
Pimientos de Padrón 60
Marinerade oliver 45

Förrätter och Mellanrätter

Kvällens soppa
Serveras med grillat levainbröd
125
Gubbröra
Ansjovis, hackat ägg, dill och gräslök på kavring
110
Reuben sandwich
Grillad pastramimacka med surkål, senap och Gruyèrekräm
155
Charkplanka
Kökets utvalda charkuterier, rostat bröd och italienska oliver
135
Ostplanka
Utvalda ostar från Andrôuets, fikonmarmelad, breton kex och Italienska oliver
135
Komboplanka
Det bästa av ostplankan och charkplankan
155
Chèvretoast
Honung, rödbeta, sallad och rostade solroskärnor
135

Varmrätter

Gnocchi (veg)
Tryffelsås, friterad grönkål och riven parmesan
265
Moules marinières
Vitt vin, vitlök och grädde
Med pommes och aioli 40 kr extra
Halv 155
Hel 225
Fisk- och skaldjursgryta
Chili, saffran, crème fraîche, räkor, musslor, kräfta och bröd
195
Fish'n chips
Sallad, remouladsås och pommes frites
185
Långbakad fläsksida
Surkål, rödvinssås och potatispuré
185
Boeuf bourguignon
24 timmars långkok gjort på högrev, rökt sidfläsk, lök och champinjoner. Serveras med tryffelpotatispuré
225
Steak minute
Ryggbiff med bearnaise och pommes frites
235
Högrevsburgare
Cheddarost, bacon och majonnäs. Serveras med coleslaw och pommes frites
195
Halloumiburgare
Soltorkad tomat, färskost och basilika. Serveras med coleslaw och pommes frites
185

Dessert

Crème brûlée 115
Mörk chokladganache
Med olivolja och havssalt
95
Chokladtryffel
Smaksatt med Guinness
30

Brunchtallrik - Söndagar 12-15

Prinskorv, bacon, ägg, stekt potatis, grillad tomat, vita bönor & bröd 115

Se även ”tavlan” eller fråga personalen om kockens tips.