ÖPPETTIDER:
Mån 11-23 Tis-Tor 11-24 Fre 11-01 Lör 12-01 Sön 12-23
Mån 11-23 Tis-Tor 11-24 Fre 11-01 Lör 12-01 Sön 12-23
MENY
Kom ihåg att all vår mat finns för avhämtning. |
|
Barsnacks |
|
Friterad halloumi med flytande blomsterhonung | 65 |
Pommes med aioli | 65 |
Kryddig blomkål med chilimajonnäs | 75 |
Friterade räkor med sweetchiliaioli | 55 |
Förrätter och Mellanrätter |
|
Chèvreostgratinerad Portabello friterad schalottenlök, kruspersilja och Balsamico di Modena I.G.P. |
185 |
Laxtartar Rimmad lax, kapris, pepparrot, majonnäs, dill och citron. Serveras på en bädd av sallad med olivolja och lök med tre kullor knäckebröd. |
185 |
Ostplanka Urval av ostar, fikonmarmelad, bretonkex och grekiska oliver |
175 |
Charkplanka Urval av charkuterier, rostat bröd och grekiska oliver |
175 |
Komboplanka En kombination från ost- och charkplankan |
250 |
Varmrätter |
|
Reuben Sandwich Surkål, oxbringa, gruyère, levainbröd |
205 |
Biff och Bearnaise Ryggbiff som serveras med pommes frites och bearnaisesås samt tomatsallad. |
245 |
Nattbakad oxkind Rökt sidfläsk, säsongens svamp, mustig rödvinssås och potatispuré |
250 |
Högrevsburgare Cheddarost, pepperjackost, silverlök, vår egen dressing, saltgurka, rökt sidfläsk samt pommes frites |
205 |
Beyond Burger (kan beställas helt vegansk) Plantbaserad burgare, cheddarost, pepperjackost, srirachamajonnäs, silverlök, saltgurka och pommes frites |
205 |
Fish'n chips Tempurapanerad torsk, sallad, tartarsås och pommes frites |
195 |
Fisk- och skaldjursgryta Torsk, lax, räkor, serveras med aioli och stekt bröd |
205 |
Gös med krämig savoykål Smörstekt gös med grädde och cava-inkokt savoykål. Serveras med amandinepotatis samt picklad rotselleri. |
260 |
Dessert |
|
Crème Brulée |
135 |
Vaniljglass med chokladsås |
65 |
Konjakstryffel | 65 |
Veckans tips Nytt långkok eller husmanskost varje vecka. Fråga personalen för info. |
Vi använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats.
Läs mer om cookies