Sommartider: måndag 15–22 • tisdag–torsdag 15–23 • fredag-lördag 15–24 • söndag 15–22

Om oss

En fast pub i tillvaron

Säg ”Puben på hörnet vid Mariatorget” och de flesta stockholmare vet att du talar om Black & Brown Inn. Sedan 1987 har god mat och god dryck fått många att trivas i de historiska lokalerna vid Hornsgatspuckelns slut. Bra service och kulturell mångfald är vad som gäller, åtminstone när det handlar om öl, whisky och människor.

Familjeföretaget B&B AB har fem delägare som tillsammans med trogen personal driver Black & Brown Inn. Vårt mål är att mycket ska vara sig likt, vare sig det är fredag kväll eller söndag eftermiddag. Med bra och kunnig service vill vi få våra gäster att vilja komma tillbaka. Både för att äta dagens lunch, dricka något gott och äta en vällagad middag.

Välkommen till oss på Black & Brown Inn, alla behöver en fast pub i tillvaron!

Stamgäster

Våra stamgäster kommer från hela Stockholm för att umgås vid bardisken. Ett bevis på att det är lätt att trivas hos oss. En av de tidiga stamgästerna var författaren Ivar Lo-Johansson, som dagligen kom för att äta fish & chips med en öl. Han ville alltid sitta vid bordet vid fönstret närmast Hornsgatan. Vid hans bortgång 1990 sattes en bild upp för att hedra hans minne.

Men till Black & Brown Inn hittar alltid många olika pubbesökare; lokala ölkännare, nykära par, söderprofiler, artister, rutinerade seniorer och sökande hipsters. Här finns det ofta gäster som äter inför kvällens teaterbesök, andra som möter sina kompisar eller som tar en paus med en öl och dagens tidning. Det är många som tilltalas av den tidlösa stämningen.

Foto: Ulla Montan
Stängningsfest 2023